Meet the team

Do what you love and  love what you do 

Marieke

Perfectionist, control freak, misschien een beetje veeleisend… maar daardoor wel de drijvende kracht achter Shapers of Hair.
Marieke streeft altijd naar ‘the next level’ en zoekt continu naar verbetering en vernieuwing. Ze wil altijd het beste naar boven halen, zowel bij zichzelf, het team en bij de klanten. Je maakt haar heel blij met kleurcorrecties, full head highlights, face framing money pieces en bayalage.

Marieke Shapers of Hair
Frans Shapers of Hair

Frans

Praat veel (vooral met zijn handen) en is een tikkeltje chaotisch… maar dat hoort bij een creatieve persoonlijkheid.
Frans is vooral de trainer van onze assistenten, de ster in classic haircuts en onze make-up artist. Als je een feestje hebt, bel je Frans. Met zijn make-up en föhn skills steel jij geheid de show!

Deborah

a.k.a Boris (voor vrienden en familie)
Kijkt niet altijd zo vriendelijk… maar dat is de focus face van onze barberella. Haar skinfade haircuts en braiding skills zijn ongekend. Ook is zij een pro in krullen knippen! Boris heeft een hoop talent en is toch zo bescheiden gebleven.

Debora Shapers of Hair
Esther

Esther

Ons stille muisje dat onwijs gegroeid is sinds ze bij Shapers of Hair is komen werken. Ze helpt je graag zoeken naar wat het beste bij jou past. Esther is een echte perfectionist – je gaat pas naar huis als zij tevreden is met haar werk!

Hester

Staat nooit stil en graag vooraan – zeker als er wat te leren valt. Hester vindt het heerlijk om onze klanten in de watten te leggen. Ze geeft de beste was-massages, zet kleurtjes in en leert ondertussen de fijne kneepjes van het kappersvak. Ze is super leergierig en hard aan het trainen!

Hester