Meet the team

Do what you love and  love what you do 

Marieke

Perfectionist, control freak, misschien een beetje veeleisend… maar daardoor wel de drijvende kracht achter Shapers of Hair.
Marieke streeft altijd naar ‘the next level’ en zoekt continu naar verbetering en vernieuwing. Ze wil altijd het beste naar boven halen, zowel bij zichzelf, het team en bij de klanten. Je maakt haar heel blij met kleurcorrecties, full head highlights, face framing money pieces en bayalage.

Frans

Praat veel (vooral met zijn handen) en is een tikkeltje chaotisch… maar dat hoort bij een creatieve persoonlijkheid.
Frans is vooral de trainer van onze assistenten, de ster in classic haircuts en onze make-up artist. Als je een feestje hebt, bel je Frans. Met zijn make-up en föhn skills steel jij geheid de show!

Deborah

a.k.a Boris (voor vrienden en familie)
Kijkt niet altijd zo vriendelijk… maar dat is de focus face van onze barberella. Haar skinfade haircuts en braiding skills zijn ongekend. Ook is zij een pro in krullen knippen! Boris heeft een hoop talent en is toch zo bescheiden gebleven.

MICHELLE

Michelle voelt haar omgeving feilloos aan en past zich gemakkelijk aan, niet alleen in de flow van de salon maar zo ook haar haarkleur. Bij Kinki Kappers ontdekte ze haar passie voor het vak en ging er een wereld voor haar open waarin ze nooit raakt uitgekeken.

Balayage en highlights zetten werken voor haar naar eigen zeggen ‘lekker therapeutisch’. Zeker in voor wat gekkigheid en dat zorgt voor een goede vibe in de salon, en zeg nou zelf als je niet kan lachen op je werk is de dag niet compleet. Wel zonder dollen staat kwaliteit en tevredenheid voorop! En met een topstylist die naar jouw wensen luistert ga je dan ook niet eerder de deur uit dan dat dat is bereikt.