Meet the team

Do what you love and  love what you do 

Marieke

Perfectionist, control freak, misschien een beetje veeleisend… maar daardoor wel de drijvende kracht achter Shapers of Hair.
Marieke streeft altijd naar ‘the next level’ en zoekt continu naar verbetering en vernieuwing. Ze wil altijd het beste naar boven halen, zowel bij zichzelf, het team en bij de klanten. Je maakt haar heel blij met kleurcorrecties, full head highlights, face framing money pieces en bayalage.

MICHELLE

Michelle voelt haar omgeving feilloos aan en past zich gemakkelijk aan, niet alleen in de flow van de salon maar zo ook haar haarkleur. Bij Kinki Kappers ontdekte ze haar passie voor het vak en ging er een wereld voor haar open waarin ze nooit raakt uitgekeken.

Balayage en highlights zetten werken voor haar naar eigen zeggen ‘lekker therapeutisch’. Zeker in voor wat gekkigheid en dat zorgt voor een goede vibe in de salon, en zeg nou zelf als je niet kan lachen op je werk is de dag niet compleet. Wel zonder dollen staat kwaliteit en tevredenheid voorop! En met een topstylist die naar jouw wensen luistert ga je dan ook niet eerder de deur uit dan dat dat is bereikt.

ANGELINE

Een Creative geest en voelt zicht vooral op haar best als ze mensen kan blij maken met haar styling skills. Een bohemian updo draait ze haar handen niet voor om. Met een no Nonsens aanpak en jarenlange ervaring zit je comfortabel bij Angeline in de stoel.

 

JORIS

BARBIER JORIS HEEFT ZOWEL ZIJN SPULLEN ALS PRAATJES KLAAR STAAN, MAAR EENMAAL BEZIG IS ER ALLEEN COMPLETE FOCUS EN PERFECTIE.

WIE WIL ER NOU NIET EEN HUID ZO GLAD ALS BABYBILLETJES, EN VERGEET NIET DE BEHANDELING ZELF DE ULTIEME PAMPERING VOOR DE LEVENSGENIETERS JE MOET TOCH VOOR JEZELF ZORGEN.

EEN STRAKKE FADE, CROPPED, DE POMPADOUR OF GEWOON EEN STUKJE KORTER KNIPPEN EN JE KAPSEL ZIT WEER GELIKT.

HIJ KNIPT HET PRECIES ZOALS JE WILT EN NEEMT ZN TIJD VOOR JE.

VOOR JE BAARD BIJWERKEN TRIMMEN OF LIEVER OLD SCHOOL GLAD SCHEREN EN NIET TE VERGETEN JE KNIPBEURT WEET 

HET KAN ALLEMAAL BIJ JORIS.